Gå videre til hovedindhold

 

Velkommen til Skagen Computerklub

Vi er en klub på Ca. 20 medlemmer i alle aldre.

Vi holder til i Kappelborg Kulturhus.


Onsdagscafe 

Hver onsdag mellem 14.00 og 16.00

Caféen er for alle medlemmer, der enten bare vil hygge sig med en kop kaffe, lidt spil. surfing eller brug af programmer, man ikke har derhjemme, eller som gerne vil have hjælp til at lave visitkort, stille en sang pænt op, programmere sit budget, beskære sine digitale billeder, lave sjove jule- og fødselsdagskort eller andet kreativt. 

 

 
 

 

Kort sagt: Du kan få hjælp og vejledning til det, du er i gang med - eller du kan få hjælp til at komme i gang, hvis du er ny på computeren - eller du kan nøjes med at hygge dig med alle de andre, der synes en computer ikke kun er et arbejdsredskab men også et herligt legetøj.

Ikke-medlemmer er selvfølgelig også velkomne til at komme og se, hvad vi laver eller prøve sig frem. Så kan man jo altid melde sig ind, hvis man synes, det er noget som kan få glæde af.

 


Klubaften er torsdage fra 19.00 til ca. 21.30.

 

Der startes ved bordet, over en kop kaffe eller lignende.

Derefter kommer snakken om pc/programmer mm. nogle har fået nyt og det debateres. Nogle går over til computerne og sørfet lidt på nettet, andre har prøvet et eller andet som er gået galt, så der søges hjælp.


OBS.

Kære alle med daglig/ugentlig gang på Kappelborg

 

Vi forsøger gennem diverse indsatser at nedbringe uroligheder, larm, hærværk, rod osv. i og omkring huset. En af indsatserne går ud på at identificere ’ballademagerne’ og få et overblik over, hvem vi har med at gøre.
Derfor skal jeg bede jer notere tidspunkt og lokale/sted, hvis I oplever noget og sende dette i en mail til Jan på hkch@frederikshavn.dk, så han kan tjekke overvågning. Jo mere specifikt tidspunktet er, jo nemmere bliver det for Jan at finde.

 

På forhånd tak for hjælpen! J

 

Med venlig hilsen Katrine Sams

Koordinato

 

Benny tager sig af musik, billeder og video, er det hardware et det som regel Jan der hjælper i det omfang der er tid.

 

 

 

Skagen Computerklub  •  Skolevej 5  •  9990  •  Skagen  •  E-mail: Skawcomp@gmail.dk